Akuttandvård: Varför vänta är den sämsta idén

01 oktober 2022
Helen Johansson

editorial

Om du är i behov av akuttandvård

När du har en akut tandvårdskris räknas varje sekund. Därför är det viktigt att veta vart man ska vända sig för att få akut tandvård. Odenplan är ett utmärkt alternativ för dem som behöver omedelbar hjälp. Här är varför du inte ska vänta med att få den vård du behöver.

Tiden är viktig

När du har en tandvårdsnödsituation är tiden av yttersta vikt. Ju längre du väntar med att få den vård du behöver, desto värre kan din situation bli. Därför är det viktigt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp. Odenplan är ett utmärkt alternativ för dem som behöver omedelbar hjälp.

Att gå in på en obekant tandläkarmottagning kan vara skrämmande. Men på Odenplan ser de till att du känner dig välkommen och bekväm från det ögonblick du går in genom deras dörrar. De förstår att när du har ont är det sista du vill göra att vänta på ett möte. Det är därför de erbjuder akut tandvård på walk-in basis.

image

Vad du kan förvänta dig när du kommer in
När du kommer till Odenplan för akut tandvård tar de en grundlig anamnes och frågar om dina symtom. Därefter gör dem en fysisk undersökning av din mun, dina tänder och ditt tandkött. När de har en bättre förståelse för din situation kommer dem att utarbeta en behandlingsplan som är skräddarsydd specifikt för dig.

I vissa fall kan behandlingen ske direkt. För mer komplicerade fall kan du behöva hänvisas till en annan specialist eller boka in ytterligare möten. Men i alla fall kommer de att ge dig den vård och uppmärksamhet du behöver för att få lindring av din smärta så snabbt som möjligt.

Vänta inte med att få den akuta tandvård du behöver. Odenplan erbjuder walk-in möten så att du kan få den behandling du behöver direkt. De förstår att när du har ont är det sista du vill göra att vänta på en tid. OM du behöver mer information eller rådgivning rekommenderar vi att du kikar in hos https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar.  Tack för att du läste!

Fler nyheter