Ett rum blir som nytt med en fototapet

24 september 2020
Eva Olsson

Genom att sätta upp en vacker fototapet som fondvägg kan man totalt ändra ett rums karaktär. Rummet får även ett djup så att det upplevs som större, vilket har en stor fördel om det är litet.

Det finns en mängd olika tapeter att välja bland på marknaden, så det är enkelt att hitta någon som passar för den inredning man har för övrigt. De tapeter som har naturmotiv finns det många av och är dessutom otroligt vackra.

Här kan man till exempel välja motiv på sjöar och vattenfall, som är rogivande för ögat. Ett motiv av en härligt mörkblå natthimmel med måne och moln, kan till exempel passa särskilt bra i sovrummet. Även en tapet med klarblå himmel med sol och vita moln eller varför inte ett motiv på rymden med planeter eller galax-stjärnor. De kan alla passa i ett sovrum, men är också snygga i vardagsrum.

Supersnygga motiv på olika städer

Motiven med översiktsbilder på Paris, London och New York är helt enastående. Så många fina motiv så det kan vara svårt att veta vilken tapet man ska välja. Särskilt snyggt är nattmotivet på ett upplyst Eiffeltorn i Paris, det färgrika motivet på Brooklyn Bridge i New York och Tornbron i London. Men det finns även mycket vackra fototapeter av motiv från övriga världen.

På sohu-shop hittar du alla de här motiven förutom en mängd andra fototapeter. Här kan man välja om man vill ha en vanlig tapet eller non-woven tapet på alla motiven. När det gäller den vanliga tapeten så stryker man på tapetklister på tapeten som får dra i 30 minuter innan den sätts upp. Här får man göra en överlappning om det är flera ark som ska sättas upp.

Det är då ett enklare förfaringssätt med en non-woven tapet, då man istället stryker tapetklistret på väggen och sätter upp tapeten med detsamma. Här ska man inte göra någon överlappning om det är flera ark som ska sättas upp.

https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html

Fler nyheter