Glädjen i att finna sin hälsa

09 juni 2020
Mikael Barani

Vi lever i förändringarnas tider. Det ligger i luften. Inte bara bokstavligen i form av Covid-19, utan det är en känsla och det känns som om att det har pågått länge.
Det är svårt att säga exakt när den började men om man tar hippie-eran så verkar detta vara en modern startpunkt för det vi ser idag.
Även om den rörelsen dog ut så levde den på något sätt vidare genom Internets uppgång på 90-talet. Plötsligt fanns all den där gränslösheten i våra liv igen – fast denna gång via ett världsomspännande nätverk. 

I och med internet har det blivit lättare än någonsin att ta del av information och förändringar i världen. Det är förstås på gott och ont och alla har ett ansvar att göra sin research numera. Samtidigt öppnar detta upp för att människor kan hitta andra likasinnade. Det leder till att vi kan hitta nya vägar i livet och skräddarsy vår tillvaro så att den verkligen passar oss själva.

Detta säger som sagt stora krav på individen. Det går inte att bara köpa koncept rakt av, utan vi måste vara kritiska och testa oss fram med små steg i taget.

Till exempel kanske du upptäcker att de rådande kostrekommendationerna inte alls fungerar för dig. Istället börjar du utforska alternativa kosthållningar och hittar tillskott på http://www.halsopreparat.se/vitaminer-mineraler-amino/category/19437847321 som du märker boostar din hälsa.
Grattis!

Nu är det bara att fortsätta prova och testa dig fram till hur du kan må så bra som möjligt. Det är detta som är att ta ansvar för sig själv – man liksom inser att det till syvende och sist är upp till en själv att se vad som fungerar för en.
Det gäller nämligen att komma ihåg att stora, svepande rekommendationer kan vara anpassade för att minimera skaderisker på så många som möjligt. Däremot kan det vara så att de inte alls ser till att optimera tillvaron på individnivå.

Fler nyheter