Konferens med stort K i Värmdö

23 maj 2022
william eriksson

editorial

Kontoret mitt i bullrande stadsmiljö, stressiga leveranstider, luncher som äts på stående fot, missnöjda kunder och trötta medarbetare… Allt detta är mer vanligt förekommande på arbetsplatser än du tror. Undersökningar och forskning påvisar allt större påfrestningar inom företagens arbetsmiljö. Ett sätt att förebygga stress och mjuka upp miljön är med en konferens.

Tänk dig följande scenario: en Konferens i Värmdö, den stilla och lugna skärgården. Även om du väljer ett skräddarsytt upplägg eller inte kommer upplevelsen bli något utöver det vanliga. För en konferens med stort K ger lugn och harmoni i kombination med äventyr. Du och dina medarbetare får uppleva något nytt tillsammans. Reflektera över vad detta innebär för fortsatt sammanhållning och resultat.

Till fantastisk miljö kan du addera god mat och sköna sängar. Vad Värmdö har att erbjuda i denna stund kanske är exakt vad din avdelning behöver. Och du behöver inte styra upp allt. Anläggningar av detta slag har kunnig personal som fixar allt.

 

konferens

 

Miljö med historik

Man skulle kunna tro att konferenser och coachning är ett modernt påhitt. Men faktum är att man just på Värmdö utbildat ledare i över sjuttio år. Flera av lokalerna är ännu äldre. Ett par hundra år gamla. Historiska vingslag är aldrig fel. Det ger alltid något att prata om förutom den stundande buffén.

Gruppaktiviteter kopplade till typografiska förutsättningar blir ofta en rolig utmaning för alla. Du vet hur dina kollegor beter sig i en bullrande stadsmiljö, men inte hur starka de kan vara i en klassisk dragkamp. På senaste tiden har du alltför många gånger sett dem inta lunchen i turbofart. Men du har inte sett hur snabbt de kan paddla kajak.

Konferenser och utbildningar är viktiga. För motivation och engagemang behöver hjärnan nya intryck. De som jobbar med företagsarrangemang vet hur man utformar detta på bästa sätt. Det är bara att fråga.

Fler nyheter