Modekläder för dam och herr

28 mars 2020
Modekläder för dam och herr

Bekås är en mycket välsorterad klädbutik som ligger i hjärtat av Kungälv och har funnits på marknaden sedan 1980. Med över 35 års erfarenhet så har man lärt sig mycket om mode och håller sig ständigt uppdaterade om vad som är det hetaste på marknaden och det märks i det otroligt väldisponerade utbudet i klädbutiken. Bekås har även en online butik med samma fina utbud av dam- och herrmode där man erbjuder ett lika brett sortiment av kläder. I sektionen för damkläder så finner man massor av högklassiga märken som Vero Moda, Only, FreeQent och många fler. Bekås klädaffär säljer även Vila kläder som är ett mycket eftertraktat och populärt märke bland butikens kunder. Vila kläder finns i massa härliga plagg i butiken som jackor, jumpsuits, klänningar, skjortor och blusar med mera.

Bekås avdelning för herrmode är även den mycket välsorterat och här finner man märken som Jack & Jones, Only & Sons, Salming, Gianni Lupo och många fler. I butiken kan man fynda allt från jeans och jackor till skjortor och shorts och det finns verkligen något för alla. Utöver det fina sortimentet och den härliga servicen som erbjuds hos Bekås så är priserna verkligen något som är attraktivt i den fina butiken. Bekås ligger ofta så mycket som 15% lägre i sin prissättning än konkurrenterna och det är verkligen något att ta vara på när det är dags att uppgradera garderoben.

 

Bekås som är en familjeägd klädbutik har alltid fokus på kundservice och man har som mål att alltid kunna erbjuda en bra mix av herr- och dammode som prisvärt. Oavsett om man letar en festklänning från Vila kläder eller ett par vardagsjeans från Jack & Jones så finner man det hos Bekås och alltid till ett billigare pris än hos andra klädbutiker. Så, se till att besöka bekasonline.se för de allra hetaste plaggen och priserna just nu. 

Fler nyheter