När Ross hade byxor av läder på dejten

28 juni 2021
jonas olsson

Läderkläder kan först kännas som en bra idé. Läder, det är alltid stilrent och snyggt tänker du. Kanske har du sett någon gammal musikvideo med Tom Jones när han svänger på rumpan i ett par tajta läderbyxor. “Jag skulle också kunna passa i läder”, kanske du tänker. Kanske tänker du att du i så fall skulle bli lika populär hos det kön du vill attrahera som Tom Jones. Det är en förståelig tanke, men du bör noggrant tänka igenom om läder är någonting för dig. 

Åtminstone i form av ett par läderbyxor. Det räcker med att titta på tv-serien Vänner för att bli fullständigt avskräckt från att vilja ta på sig ett par brallor i läder. Alla som följt den serien vet hur det gick när Ross Geller en dag dök upp i ett par riktigt tajta och svarta läderbyxor. Det som började med ett sätt att försöka få Chandler Bing att bryta sitt nyårslöfte om att inte dra elaka skämt om sina vänner slutade i förnedrande katastrof för stackars Ross. 

 

Läder blir varmt

Det hade aldrig slutat som det gjorde om Ross istället hade valt att ta på sig ett par jeans. Saken var den att han gick på dejt med sina läderbyxor. Han satt i soffan hos en tjej och kollade på film. Men oj, så varmt det blev med läderbyxorna på. Lädret fick hans ben att fullständigt koka. Han var tvungen att ursäkta sig för att gå in i badrummet och ta av sig byxorna för att lufta benen. 

Men det var när läderbyxorna skulle på igen som problemen började. Det dröjde inte länge innan det urartade fullständigt. Det var smärtsamt tydligt att Ross inte hade köpt sina läderbyxor i en butik som leatherhouse.se i alla fall. Jaha, vill du veta hur det gick för Ross och hans läder? Då får du titta på avsnittet. 

Fler nyheter