Njut av bröd från konditori

23 juni 2022
admin

editorial

Att köpa dagsfärskt bröd från ett bageri, som är bakat från grunden och med kvalitativa ingredienser är något av en vardagslyx. Att bara kliva i i ett bageri och känna dofterna är underbart. Idag betalar man gärna för kvalitet och värnar om det man äter. Att köpa bröd från ett bageri istället för på mataffären brukar vara stora skillnader.

Dels är det helt andra smaker på brödet i ett bageri än det man köper på mataffären. Förutom det innehåller det också mindre tillsatser och konserveringsmedel då många bagerier bakar utan onödiga tillsatser. Det gör att man får en ren produkt, som att man skulle ha bakat det själv hemma. 

 

Konditori

 

Bageri i Stuvsta 

Den som har vägarna förbi Stuvsta eller bor i området borde göra ett besök på Två Bagare, https://www.tvabagare.se/. Här finns ett stort sortiment av bakverk som kakor, bitar, tårtor och kaffebröd samt bröd som frallor, surdegsbröd och mycket mer därtill.

Här finns också ett mysigt fik att slå sig ner i, när man vill ta en god kopp kaffe och samtidigt njuta av något gott, i en trevlig atmosfär. Härifrån kan man också köpa med sig en god kopp kaffe, cappuccino och latte. Att köpa en riktigt god kopp kaffe är inte alltid självklart, då många serveringar inte serverar kaffe som är färskt eller har en bra smak rent generellt.

Är man en kaffedrickare vet man hur gott kaffe ska smaka och hos Bageriet i Stuvsta vet man att de kan sin sak. Här kan man också beställa tårtor till mor- och farsdag, födelsedagar eller andra dagar som är värda att fira med en god tårta! Att köpa tårta hos en duktig konditor blir man sällan besviken på och dessutom är det skönt att slippa baka och stå i köket inför födelsedagar eller högtidsdagar. Om du är i krokarna, besök Två Bagare. 

Fler nyheter