Nya kontorsplatser med kontorsmoduler

20 maj 2020
admin

Det finns många anledningar till att man snabbt kan behöva fler kontorsplatser. Kanske har företaget utökat sin försäljning och behöver ta in fler anställda för att kunna möta upp alla kunder. Kanske måste den befintliga lokalen renoveras och man behöver någonstans att hålla till medan. Att det finns externa lokaler att tillgå då är oerhört viktigt för att man ska kunna hålla igång företagets verksamhet. 

PCS Modulsystem är ett företag som bygger kontorsmoduler. Deras första serie tillverkades redan i slutet av 90-talet och att de funnits så länge på marknaden visar att de har kvalitativa produkter och en hög kundnöjdhet. När de tillverkade sin första kontorsmodulserie var det marknadens första modulkonstruktion som hade nio meter självbärande långsidor. Konstruktionen är helt oberoende av mellanväggar och andra bärande element, vilket ger serien en stor flexibilitet. Under åren har de utvecklat serien allt mer och gjort den om möjligt ännu bättre men de har hela tiden behållit det grundläggande i konstruktion och idé.

Modulerna har hög byggkvalitet och är som sagt oberoende av att det finns bärande element, vilket gör att de i stort sett kan skapa vilken lokal som helst för kunden. Här är det kundens behov och önskemål som styr upplägget och utformningen av lokalen. 

Att bygga ihop sådana här lokaler går snabbt, på bara några dagar kan de ha lokalen färdig hos kund. Kunden styr hur stor de vill ha lokalen och även hur länge de vill hyra den. De kan bygga som utbyggnad av en befintlig byggnad, friliggande på intilliggande mark vilket gör att man får närhet mellan dem befintliga lokalen och den nya. De kan också bygga den högt upp i luften, då de bygger utmed fasaden. Med dessa lokaler skapar man inte bara ytan man behöver utan man får också en nya lokaler med kvalitet och en bra arbetsmiljö. 

Fler nyheter