Skicka paket till England på bara en dag

London är en fantastisk stad som har massor att erbjuda när det kommer till både karriärmöjligheter och underhållning. Det är väldigt vanligt att framförallt unga människor flyttar dit för att pröva lyckan efter avslutade studier. Det finns även gott samarbete mellan Sverige och England vilket gör att företag kan erbjuda karriärmöjligheter på bägge platser. Om en vän eller släkting tagit steget och flyttat tvärs över Nordsjön så är det inte omöjligt att det lite då och då kan finnas behov att skicka en försändelse dit.

Hur skickar man paket till England?

Än så länge räknas England som medlemmar i EU vilket gör att det inte finns lika hårda restriktioner då det ska skickas paket dit, till exempel innebär det att det inte tillkommer några extra tullavgifter för försändelsen. Det finns dessutom mängder av fraktbolag som dagligen skickar leveranser till England, vilket gör att det ofta finns flera bra alternativ att välja mellan.

Hur lång tid tar det?

Leveranstiden kan variera lite beroende på från vilken ort i Sverige paketet skickas samt vilken ort i England som är dess slutdestination, vissa gånger kan det vara framme redan dagen efter. En annan faktor som spelar in är vilket av alternativen som är viktigast då det gäller pris eller leveranstid. De allra flesta fraktbolag kan ha ett alternativ som är billigare men tar då litet längre tid än ett alternativ där det kanske kostar lite mer men leveranstiden är prioriterad.

Välj mellan pålitliga fraktbolag

Ska du skicka paket till England och vill få fram alternativ från olika fraktbolag på en och samma sida så kan du gå in på billigfrakt.se. Genom att fylla i postnummer (till både mottagare och avsändare) samt mått och vikt på paketet i en prisberäknare så dyker alternativ från de främsta fraktbolagen på marknaden upp på bara några sekunder.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *