Snygga ledskyltar förstärker varumärket

27 april 2021
jonas olsson

Ge en skjuts åt ditt företag och varumärke genom att skaffa nya ledskyltar. En fräck design och en ny skylt ger dig uppmärksamhet, och skylten kommer att synas tydligt och få folk att reagera. Här har det hänt något nytt tänker folk, och om du även drar igång en kampanj av något slag så kommer kunderna att uppskatta det ännu mer.

En kostnad för en annons är trots allt en flyktig reklamutgift, och när tidningen är inaktuell är reklamen kastad. Din skylt sitter där och lyser på din fabriksfasad, biolokal, affär eller butik, och den kommer garanterat att bli uppmärksammad av alla som går förbi.

Specialister på skyltreklam

Anlita ett företag som är specialiserade på ledskyltar och liknande reklam, så kan du också använda dig av den senaste tekniken. Du har olika alternativ på hur skyltarna kan vara utformade, om ljuset ska ramas in, riktas bakåt mot fasaden eller något annat som du tycker passar din verksamhet. Länktips: https://www.stahlsskyltar.se/

Fördelen med att anlita proffs är att du får råd och tips, och du  får referenser på hur andra företag har utformat sina skyltar. Vill du göra en ny logotyp kan du dessutom beställa flygblad, affischer eller andra reklamprylar med samma motiv, så får du ytterligare material som stärker varumärket.

Ledskyltar drar mindre ström

Det är också välkänt att led-lampor är mer energisnåla än vanliga glödlampor, och dessutom blir led-lamporna inte så varma. Det finns alltså all anledning för dig att byta ut din gamla skylt mot en som har ny teknik. Man kan göra detta när som helst, men det kan vara på sin plats när man övertar en butik eller verksamhet, för att markera ett nytt ägarskap.

Att synas är viktigt, både på mässor och på skyltar. En ny skylt kan vara det avstamp som behövs i just ditt företag.

Fler nyheter