Vad är entresolplan?

15 september 2022
Helen Johansson

editorial

Utöka ditt utrymme

Entresolplan är ett program för 3D-modellering som gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa 2D- och 3D-planritningar. Med entresolplan kan du skapa nya golv eller lägga till befintliga golv, lägga till möbler och inventarier och till och med ändra färgen på väggarna. Du kan också exportera dina planer i olika format så att du kan dela dem med andra eller använda dem för presentationer. Oavsett om du är arkitekt, inredningsarkitekt eller bara någon som vill bygga om sitt hem är entresolplan det perfekta verktyget för dig!

image

Fördelar med att använda entresolplan

Det är enkelt att använda entresolplan! Det är bara att öppna programmet och börja med att skapa ett nytt projekt. Börja sedan med att lägga till väggar, dörrar och fönster i ditt projekt. När du har fått den grundläggande layouten kan du börja lägga till möbler och inventarier. För att göra detta klickar du helt enkelt på och drar det önskade objektet från biblioteket till din planlösning. Du kan sedan rotera och ändra storlek på föremålet så att det passar dina behov. När du är nöjd med din design kan du exportera den i olika format så att du kan dela den med andra eller använda den för presentationer.

Det finns många fördelar med att använda entresolplan. Först och främst är det väldigt enkelt att använda. Även om du aldrig har använt CAD-program tidigare kommer du att kunna lära dig det snabbt tack vare det användarvänliga gränssnittet. Dessutom är entresolplan mycket mångsidigt. Det är perfekt för både 2D- och 3D-golvplaner, så oavsett om du är arkitekt eller inredningsarkitekt kan du skapa exakt det du behöver. Slutligen är entresolplan extremt prisvärt jämfört med andra liknande program på marknaden.

Om du letar efter ett lättanvänt men ändå mångsidigt program för 3D-modellering så letar du inte längre än till entresolplan! Oavsett om du är arkitekt, inredningsarkitekt eller bara någon som vill bygga om sitt hem är entresolplan det perfekta verktyget för dig! Tack vare det användarvänliga gränssnittet och det låga priset finns det ingen anledning att inte ge det ett försök! Tack för att du läste!

Fler nyheter